Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Επίσκεψη στη Χαλκίδα και Φαγητό στο Όραμα στο Λευκαντί

 Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, μία ώρα οδικώς βρίσκεται το μαγευτικό Λευκαντί με πολλές όμορφες παραλίες, στο κεντρικό προς νότιο μέρος του νησιού της Εύβοιας. Στο Λευκαντί μπορεί να βρει κανείς μοναδικές παραλίες που ικανοποιούν όλους τους τύπους ταξιδιωτών και τουριστών. Φυσιολάτρες, οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια καθότι το Λευκαντί συνδυάζει την ηρεμία και τη γαλήνη της φύσης αλλά και τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν να ξεφύγουν από την πόλη είτε με το ταίρι είτε με την παρέα τους, είτε με την οικογένεια ή και εντελώς μόνοι. 




Στο μαγευτικό Λευκαντί, λίγο πιο έξω από τη Χαλκίδα βρίσκεται το εστιατόριο-ταβέρνα-μεζεδοπωλείο Όραμα που με 32 χρόνια παράδοσης αποτελεί ένα ειδυλλιακό περιβάλλον γεμάτο μουριές προσφέροντας άπλετη δροσιά στην μεγάλη του αυλή, ενώ ακριβώς από κάτω βρίσκεται παραλία για μπάνιο.  Το Όραμα προσφέρει ποικιλία θαλασσινών μεζέδων αλλά και κρεατικών για να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ η αυλή του αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους δεν επιθυμούν να έχουν άγχος για τον χώρο που παίζουν τα παιδιά τους καθώς διαθέτει και κούνιες.



Αν το επισκεφθείτε, αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την γαριδομακαρονάδα ή τις γαρίδες πανέ, τηγανιτό ψαράκι ή αν είστε λάτρης του κρέατος μία ποικιλία κρεατικών θα σας βγάλει από το δίλημμα της επιλογής. 


Επειδή όμως, εκτός από την απόλαυση του φαγητού, της θάλασσας και της υπέροχης αυλής το Όραμα έχει φροντίσει και για το αυτοκίνητο σας, διαθέτει για τους επισκέπτες του ευρύχωρο πάρκινγκ.

Το Όραμα διαθέτει τον χώρο του και για κάθε είδους εκδηλώσεις καθώς και για επίσκεψη εκδρομέων κατόπιν συνεννόησης. 

Γιατί για τους ανθρώπους το Όραμα, όποιος έρχεται για φαγητό δεν είναι πελάτης αλλά φιλοξενούμενος. 


Για κρατήσεις και επικοινωνία: 22210-55504 και 6972028622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου