Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Πρόγραμμα παραστάσεων του καφέ Λα Λατίνα για τον Φεβρουάριο


Μετά την επιτυχία του «Μία Καλή Δικηγόρος», το καφέ «Λα Λατίνα» συνεχίζει την πορεία του Μικροθεάτρου στη Θεσσαλονίκη με δύο ακόμη έργα του ισπανού συγγραφέα Marc Egea, το «Moonlight Blues» και την «Τελευταία Νουβέλα του Επιθεωρητή Τόρρες». Όλες τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου, το Μικροθέατρο της Ισπανίας, θα ζωντανεύει στα δωμάτια του «Λα Λατίνα», μέσα από τα κείμενα του συγγραφέα.MOONLIGHT BLUES 

Με φόντο την Αμερική της δεκαετίας του ’60 και λίγα λεπτά πριν την προσελήνωση του Apollo 11, η συνάντηση ενός νεαρού αγνώστων στοιχείων και μιας νεαρής χορεύτριας σε ένα καμπαρέ, θα σταθεί αφορμή για να ξετυλιχτεί ένα κουβάρι ονείρων, φιλοδοξιών και ενοχών.

Μέσα σε 15 λεπτά, ο Marc Egea μιλάει για όλους εκείνους που τόλμησαν να ονειρευτούν ότι θα πετάξουν, αλλά κάποιοι τους επέβαλαν να μείνουν στη γη.

Το έργο διαρκεί 15 λεπτά και επαναλαμβάνεται μέσα στο χρονικό διάστημα των 2 ωρών με διαφορετικό κοινό και διαφορετικούς ηθοποιούς.


Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Μάγειρος 


Παίζουν: Ζωή Βαλιώτη, Θανάσης Ποτσίδης, Έλλη Πράντζου, Βαγγέλης Μάγειρος Θέατρο: Καφέ-Μικροθέατρο «Λα Λατίνα» (Ηρώδου Αττικού 4) Ημερομηνίες παραστάσεων: 7, 21/2 Ώρες προσέλευσης: 21:00-23:00 Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ Τηλ: Κρατήσεων: 694 928 2956 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΥΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΤΟΡΡΕΣ

Η σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων μιας επιτυχημένης συγγραφέως, στέκονται αφορμή για μία σειρά δολοφονιών σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Ισπανίας. Η αποφασιστικότητα και το πείσμα του διοικητή της τοπικής αστυνομίας στο να πιάσει το δολοφόνο, οδηγεί τη συγγραφέα σε ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων και αποφάσεων που δεν μπορούσε να περιγράψει ούτε στα βιβλία της.

Το δεκαπεντάλεπτο μονόπρακτο του Marc Egea, γυρνάει το θεατή στη ρομαντική εποχή του film noir και τον τοποθετεί στη θέση του ντετέκτιβ, με στόχο να καταλάβει, αν η κατανόηση είναι η μεγαλύτερη λύτρωση ή η μεγαλύτερη τιμωρία.

Το έργο διαρκεί 15 λεπτά και επαναλαμβάνεται μέσα στο χρονικό διάστημα των 2 ωρών με διαφορετικό κοινό.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Μάγειρος

Παίζουν: Θανάσης Ποτσίδης, Αναστασία Τσαμπουλατίδου

Θέατρο: Καφέ-Μικροθέατρο «Λα Λατίνα» (Ηρώδου Αττικού 4)

Ημερομηνίες παραστάσεων: 14, 28/2

Ώρες προσέλευσης: 21:00-23:00

Τιμή εισιτηρίου:
3 ευρώ

Τηλ: Κρατήσεων: 694 928 2956

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου