Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Κελάρι | Η τελευταία παράσταση μιας μοναδικής μουσικής εμπειρίας

..γράφει η Ραφαέλλα Μανέλη

Ο εντυπωσιακός τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος δίνει την τελευταία παράσταση ..."Come Prima" (Όπως παλιά) , την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στον ατμοσφαιρικό χώρο του Κελάρι Athenaeum.

Μαζί με το πιάνο του μαέστρου Γιώργου Τσοκάνη, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ταξιδεύει το κοινό σε παγκόσμια και εγχώρια μουσικά ακούσματα μέσα σ' ένα πρόγραμμα γλυκό, κυματώδες και καλοδουλεμένο.

Με μουσικές και στίχους σ' όλες τις γνωστές ευρωπαϊκές γλώσσες θυμίζει στο κοινό μεγάλους ερμηνευτές και συνθέτες, από τον Αντρέα Μποτσέλι στον Φράνκ Σινάτρα και από τον Ξαρχάκο στον Χατζιδάκι και ξανά από την αρχή, ο Σαλαμπασόπουλος, όχι απλά κάνει δικό του κάθε στίχο που ερμηνεύει αλλά μεταφέρει στο κοινό μια ολοκληρωμένη ατόφια και όλοδική του μουσική εμπειρία.

Φρέσκος, υπερταλαντούχος, επικοινωνιακός, καλλιτεχνικός και ..σαν να έχει βγει από μια άλλη εποχή, δίνει στο μουσικό πρόγραμμα "Come Prima", μια όμορφη νότα άλλης εποχής.

 Μην χάσετε την τελευταία παράσταση στις 29 Νοεμβρίου στις 9.30 στο Κελάρι Athenaeum.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris). Εχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.

INFO

Πέμπτες 1, 8, 15, 22 & 29 Νοεμβρίου
@ ΑTHENAEUM "Κελάρι"

(Ανδριανού 3, Θησείο – έναντι σταθμού ΗΣΑΠ | Τηλ.: 210 3210239)

Είσοδος: 7 ευρώ (χωρίς ποτό) | Προπώληση εισιτηρίων: Δίκτυo VIVA
‘Ωρα έναρξης: 21.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου