Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ο Περικλής Μπισκίνης στη σκηνή του Faust στις 20 Μαίου

Ο Periklis Biskinis / Περικλής Μπισκίνης (BSkiNny) και οι φίλοι συνεργάτες του, παρουσιάζουν το album "Μάντρας" που σημαίνει ο ήχος που διαμορφώνει το νου.


Στις 20 Μαΐου στις 21:00 θα ανέβουν στη σκηνή του Faust πέντε εξαιρετικοί μουσικοί για να ερμηνεύσουν την πρώτη πλαστελινη-plastelini the MusicLab Orchestra και την δεύτερη "Μάντρας" δισκογραφική δουλειά του Periklis Biskinis σε Reggae,Funk,Rock ρυθμούς!

Ενέργεια, Ρυθμικότητα και Αρμονία είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των συνθέσεων των Album.

Θα ακουστούν επιλεγμένες διασκευές ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου οι οποίες έχουν προσαρμοστεί στο στυλ της μουσικής του συνθέτη/τραγουδοποιού Περικλή Μπισκινη σε Afrobeat, reggae, blues και rock ρυθμούς. Be there!

Πάνω στη σκηνή θα πρωταγωνιστούν οι:
στο Πιάνο και στο Τραγούδι ο Periklis Biskinis, στο ηλεκτρικό Μπάσο ο Kostas Dimouleas, στο σαξόφωνο, φλάουτο, o Fivos Bozas, στην Κιθάρα ο George Koutras, στα Τύμπανα ο Drosos Skillas, Guest singer η Xenia Gargali Plastelini.

Τους στίχους των δύο άλπμπουμ αλλά και των ανέκδοτων τραγουδιών που θα ακουστούν έχουν εμπνευστεί οι Metaxia Drogosi, Nikos Kollaros, Georgia Papadopoulou, Φωτεινη Λαμπρίδη , Anthi Mitropetrou, Γιώργος Μετήλλιας, Athanasios Perrakis, Xenia Gargali Plastelini, Periklis Biskinis

Τα απίστευτα εικαστικά έχει επιμεληθεί ο χαράκτης Stathopoulos Yannis!

Opening act: Θύμιος Μαυροβουνιώτης

Είσοδος: 5 ευρώ (7 ευρώ με κράτηση – χωρίς ποτό)

Διεύθυνση:
Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα 150 60
Πληροφορίες - Κρατήσεις:
FAUST | Τηλ.: 210 3234095 | info@faust.gr |www.faust.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου