Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Οι οδύνες της κάθαρσης | μέρος 6ο | Νίκη | George J. Mayte

Η σχέση της Νίκης με τον ένοικο της γκαρσονιέρας του 1ου είχε ξεκινήσει 5 χρόνια πριν όταν ήταν ακόμα φοιτητής. Τώρα εκείνος είναι απόφοιτος, άνεργος προς παρόν σε μανιώδη αναζήτηση εργασίας ενώ η Νίκη είναι παντρεμένη εδώ και είκοσι χρόνια με τον κατά δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της. Όταν γνώρισε τον άντρα της αυτή ήταν 25 και αυτός ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά και όταν η γυναίκα του τους έπιασε στα πράσα χωρίσανε με συνοπτικές διαδικασίες και παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά.
Παιδιά με τη Νίκη δεν έκαναν, δεν το άντεχαν και οικονομικά άλλωστε, τα χρόνια πέρναγαν και εκείνη κολακεύτηκε όταν είδε πως τη φλερτάρει ο νεαρός και δεν άργησαν να καταλήξουν και στο κρεβάτι. Ο άντρας της το είχε υποψιαστεί πως πιθανότατα θα έχει εραστή αλλά αφού δεν είδε δώσει δικαιώματα δεν τον ενοχλούσε ιδιαίτερα, οπότε και εκείνη τη μέρα πριν φύγει της είπε πως θα πάει να πάρει τις απαντήσεις, θα περάσει από το προποτζίδικο και όταν είναι να γυρίσει θα την πάρει τηλέφωνο, όπως κάνει κάθε άλλη φορά.
Μόλις έφυγε λοιπόν, σηκώθηκε, πλύθηκε και του έστειλε ένα μήνυμα, «Καλημέρα, που είσαι;» , «Εξω αφήνω βιογραφικά» της απάντησε. «Μολις τελειωσεις δεν ανεβαίνεις να κατσουμε, θα είμαι μόνη μου σήμερα» Μετά από μισή ώρα περίπου έφτασε, του έκανε ένα καφεδάκι και συζήτησαν λίγο περί ανέμων και υδάτων και δεν άργησαν να βγάλουν τα ρούχα τους για να αρχίσουν τα χάδια και τα φιλιά. Το κάνανε στον καναπέ του σαλονιού, με κλειστές τις κουρτίνες φυσικά.
Μόλις τελείωσαν και άναψαν τσιγάρο το τηλέφωνο χτύπησε, η Νίκη το κοίταξε με απορία και απάντησε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου