Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Oι Florence and The Machine επιστρέφουν στην Αθήνα

    Οι Florence and The Machine μετά από τέσσερα χρόνια  επιστρέφουν στην Αθήνα στα πλαίσια του Ejekt Festival . Η προπώληση ξεκινάει 6 Οκτωβρίου.
Η ποπ ιέρεια της σύγχρονης μουσικής θα βρεθεί στη σκηνή του EJEKT Festival 2023 την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 (την πρώτη ημέρα του φετινού φεστιβάλ), στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της Dance Fever Tour!

H Florence Welch είναι η καλλιτέχνης που έχει καταφέρει όσο κανένας άλλος συγκαιρινός της, να συνδυάσει την εμπορική επιτυχία και την αναγνώριση από την κριτική. Φτιαγμένη από τη στόφα των “θρύλων” της ροκ μουσικής, με μια κυριαρχική φωνή που σπάει τα όρια των μουσικών ειδών(pop, rock, dance, soul),η Βρετανίδα star –από το 2007 ως σήμερα - διαρκώς εξελίσσεται και ανανεώνει τη σχέση λατρείας με το τεράστιο κοινό της.

Χάρη σε ύμνους όπως τα “Dog Days Are Over”, “Shake It Out”, “You've Got The Love”, “Sweet Nothing”, “Hunger”, “What Kind Of Man”, “My Love”, η Florence έχει ανέβει στο νο1 των Βρετανικών charts με 5 διαφορετικούς δίσκους, έχει δισεκατομμύρια streams και εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, ενώ η φήμη της διαρκώς μεγαλώνει.

Η εμφάνισή των Florence and The Machine στο EJEKT Festival 2023 θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της περιοδείας όπου παρουσιάζουν το ομώνυμο album που κυκλοφόρησε τον Μάιο, καθώς και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου