Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Μια συναυλία στο σκοτάδι με την Νατάσσα Μποφίλιου

Μια συναυλία στο σκοτάδι

με την Νατάσσα Μποφίλιου

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022



Με γνώμονα την πίστη στον άνθρωπο και όραμα έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης, η Νατάσσα Μποφίλιου σας υποδέχεται στο σκοτάδι σε μία βιωματική συναυλιακή εμπειρία για την υποστήριξη του οργανισμού «Με Άλλα Μάτια»

Μετά τις διθυραμβικές κριτικές για την «Συναυλία στο Σκοτάδι» με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τα «Σπουδαία Events» αυτή τη φορά, έχουν τη χαρά να φιλοξενούν τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για τη δεύτερη -σε ελληνικό έδαφος- συναυλία στο σκοτάδι.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, έχοντας η ίδια σημαντική κοινωνική δράση, αγκάλιασε την ιδέα των «Σπουδαίων Events» και αποφάσισε να χαρίσει μία μαγική συναυλία σε όσα τυχερά άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στον χώρο, για την ενίσχυση του οργανισμού «Με Άλλα Μάτια».

Στο σκοτάδι, οι διαφορές των ανθρώπων βάσει φυλής, ταυτότητας φύλου, θρησκείας, ηλικίας, σωματοτύπου και σεξουαλικού προσανατολισμού εξαφανίζονται, αφήνοντας πίσω τις γυμνές ψυχές των ανθρώπων να συνδεθούν πέρα από τους όποιους διαχωρισμούς. Η Νατάσσα Μποφίλιου, με τη μοναδική ερμηνεία της, αναλαμβάνει την ευθύνη να ταξιδέψει κάθε ακροατή και ακροάτρια σε ένα πεδίο μαγικό, πέρα από τον κόσμο της όρασης, φέρνοντας τις ημέρες του φωτός λίγο πιο κοντά.

Στο πιάνο: Αντώνης Παλαμάρης
Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Λίγα λόγια για το «Με Άλλα Μάτια»

Η ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια ιδρύθηκε το 2018 από αυτοοργανωμένη ομάδα ανάπηρων ατόμων με όραμα την εξάλειψη της υποεκπροσώπησης των αναπήρων στον δημόσιο λόγο. Η δράση της επικεντρώνεται στη συμβουλευτική και σε εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την αναπηρία, την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη.

Σε αριθμούς:

Διαχειρίζεται το πλήρως προσβάσιμο, ενημερωτικό Portal meallamatia.gr με περισσότερους από 211.000 μοναδικούς χρήστες.
Υλοποιεί την καμπάνια "SpeakUp" με πρωταγωνιστές ανάπηρα άτομα η οποία συγκεντρώνει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές.
Από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι σήμερα, έχει υλοποιήσει δωρεάν 276 εκπαιδευτικά προγράμματα εξοικείωσης με άδεια από το ΥΠΑΙΘ, στα οποία συμμετείχαν 22.039 μαθητές και μαθήτριες.
Τα τελευταία 2 χρόνια έχει σχεδιάσει και συντονίσει 46 custom-made training & consulting προγράμματα για εταιρείες, φορείς και Δήμους εκπαιδεύοντας πάνω από 5.000 εργοδότες/-τριες και εργαζόμενους/-ες.
Με μια ματιά:


Συναυλία: Συναυλία στο σκοτάδι με την Νατάσσα Μποφίλιου

Ημερομηνία: Δευτέρα 7 & Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 20€ | Μαθητικό - Φοιτητικό - ΑμεΑ 15€

Online διάθεση εισιτηρίων: Ticket Services

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου