Σάββατο 30 Μαΐου 2020

O Θοδωρής Νικολάου επιστρέφει με το τραγούδι "Στα χέρια μου ψωμί"

Γιώργος Κωνσταντινίδης - Απόστολος Στάικος

«Στα χέρια μου ψωμί»

με τον Θοδωρή Νικολάου

Συμμετέχει η Παυλίνα Κατσή




«Θα το θυμάμαι αυτό το σώμα

που ήταν στα χέρια μου ψωμί,

θα σε θυμάμαι όταν διψάω

κι όταν πεινάω σε άλλο κορμί»



Ένα παράνομο ζευγάρι συναντιέται για τελευταία φορά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Εκείνη του ζητεί να χωρίσουν, εκείνος αντιστέκεται. Είναι παντρεμένη και δεν αντέχει άλλο να μοιράζεται. Ο σύζυγος της έχει καταλάβει τα πάντα. Μάταια προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Κάνουν έρωτα, την αποχαιρετά και της υπόσχεται πως θα προχωρήσει. Όμως ξέρει καλά πως όποιο σώμα και αν αγγίξει, όποια χείλη κι αν φιλήσει, τα χέρια του δεν πρόκειται να την ξεχάσουν.

Το τραγούδι «Στα χέρια μου ψωμί» βρίσκεται στο cd «Αόριστος» του συνθέτη Γιώργου Κωνσταντινίδη και του στιχουργού Απόστολου Στάικος που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2020 από την MLK. Ερμηνευτές του cd ο Θοδωρής Νικολάου και η Παυλίνα Κατσή.




Έπαιξαν οι μουσικοί Γιώργος Κωνσταντινίδης (πιάνο), Χρήστος Περτσινίδης (κλασική, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Θοδωρής Κουέλης (μπάσο), Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά) και Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα). Ο Γιώργος Ανδρέου υπογράφει την ενορχήστρωση ενώ την επιμέλεια ενορχήστρωσης πρόσθετων ηχογραφήσεων υπογράφουν οι Θύμιος Παπαδόπουλος και Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Οι ηχογραφήσεις, η μίξη του ήχου και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο studio Στέντωρ με ηχολήπτη τον Σωτήρη Παπαδόπουλο. Ο Γιώργος Ανδρέου ηχογράφησε στο studio BigTime. Οι φωτογραφίες είναι της Μάρως Χρυσανθοπούλου. Την επιμέλεια παραγωγής υπογράφουν οι Γιώργος Κωνσταντινίδης και Απόστολος Στάικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου