Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Παναγιώτης Κελάνδριας & Αραθελ Τετάρτη 19 Δεκέμβρη Cabaret Voltaire

Παναγιώτης Κελάνδριας & Αραθελ
"Ιστορίες με ηθικό δίδαγμα"
Τετάρτη 19 Δεκέμβρη Cabaret Voltaire


Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση "στήνουν¨ από κοινού ο αθόρυβος αλλά σημαντικός τραγουδοποιός Παναγιώτης Κελάνδριας με τους ΑΡΑΘΕΛ, ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια από την Αρετή Κοκκίνου, τη Θέλμα Καραγιάννη και τον Αλέξανδρο Καστανιώτη "κλέβοντας" τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας ακουστικά live τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι τέσσερις τους επί σκηνής. Αρχικά έγινε η γνωριμία του Παναγιώτη Κελάνδρια με την Αρετή Κοκκίνου με ζωντανό παίξιμο επί σκηνής με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παπαδάκη "Τι γυρεύω εγώ εδώ" στο Polis Art Cafeστις 26 Μαρτίου 2014. Επίσης ευκαιρία να γνωριστούν και να συμπράξουν οι Κελάνδριας - Κοκκίνου - Καραγιάννη ήταν η εκδήλωση αφιέρωμα του Μουσικοποιητικού Καφενείου στη δουλειά του πρώτου τις 17 Δεκεμβρίου 2015.
Ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες με πιο κύριο χαρακτηριστικό ότι και οι τέσσερις τους πλέον συνέπραξαν μουσικά στην τελευταία δουλειά του Παναγιώτη Κελάνδρια με τίτλο "Via Negativa" (Polymusic) όπου μάλιστα στον δίσκο αυτό η Αρετή Κοκκίνου ανέλαβε την ενορχήστρωση.
Πλέον, κουβαλώντας υλικό από τις δισκογραφικές τους καταθέσεις αλλά και έχοντας καινούργια αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια στις αποσκευές τους, με πιο πρόσφατο το καινούργιο άλμπουμ "Αήττητο Αλάτι" (καρπός της συνεργασίας της Κοκκίνου με τον ποιητή Ηλία Παπακωνσταντίνου, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος) διαλέγουν κομμάτια καθώς και αγαπημένες συνθέσεις άλλων δημιουργών και τα μοιράζονται επί σκηνής συνεχίζοντας τις συναυλιακές εμφανίσεις της φετινής σεζόν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με groove και ηχoχρώματα.
Αρετή Κοκκίνου: ακουστική κιθάρα, μαντολίνο, φωνή
Αλέξανδρος Καστανιώτης: καβάλ, φωνή
Θέλμα Καραγιάννη: φωνή, μπεντίρ, καχόν
Παναγιώτης Κελάνδριας: ακουστική κιθάρα, φωνή, μπεντίρ, καχόν
*Ο τίτλος της μουσικής παράστασης "Ιστορίες με ηθικό δίδαγμα" προέρχεται από το τραγούδι "Ιστορία με ηθικό δίδαγμα". Περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της μπάντας των Μικρόκοσμων "Κάθε μέρα από πάντα".

Τετάρτη 19 Δεκέμβρη
ώρα έναρξης: 21.30
Cabaret Voltaire
 30, Μεταξουργείο
Τηλέφωνο κρατήσεων: (+30) 2105227046
Είσοδος Ελεύθερη (+5 ευρώ στο πρώτο ποτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου