Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

«Δον Κιχώτης» & «Φέστεν- Οικογενειακή Γιορτή»


στη σκηνή της Φρυνίχου μόνο για 6 παραστάσεις
από τους φετινούς απόφοιτους της Δραματικής Σχολής
του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν
Το Θέατρο Τέχνης και η Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν παρουσιάζουν μέρος της δουλειάς των διπλωματικών εξετάσεων των πρόσφατων αποφοίτων της σχολής.

Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας, οι νέοι απόφοιτοι συστήνονται στο κοινό μέσα από μία παράσταση που συνδυάζει δύο διαφορετικά έργα, την διασκευή της ιστορίας του Δον Κιχώτη του Μιγκέλ ντε Θερβάντες και το «Φέστεν- οικογενειακή γιορτή» σε θεατρική διασκευή του Ντέιβιντ Έλντριτζ.

Αρχικά στη σκηνή της Φρυνίχου θα ζωντανέψει η ιστορία του Δον Κιχώτη. Μέσω του σωματικού αυτοσχεδιασμού, χωρίς καθόλου σκηνικά και κοστούμια, οι 19 απόφοιτοι συνθέτουν αποκλειστικά με τα σώματά τους την ιστορία του μυθικού ονειροπόλου. Ένα θέαμα για όλη την οικογένεια. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Δεγαΐτης και τις χορογραφίες η Χρυσηίδα Λιατζιβίρη.

Το «Φέστεν- οικογενειακή γιορτή» είναι ένα σύγχρονο δανέζικο έργο βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ. Μία μεγαλοαστική οικογένεια μαζεύεται στο πατρικό σπίτι για να γιορτάσει τα γενέθλια του πατέρα. Αυτά που θα ακολουθήσουν, όμως, θα διαταράξουν για πάντα τους οικογενειακούς δεσμούς. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φώτης Μακρής. Το έργο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μάκης Ανδριανός, Βασίλης Αουάντ, Μαρία Γραβάνη, Λίνα Δημάκη, Μαριέλα Δουμπού, Άλκηστις Ζιρώ, Κώστας Κουτρούλης, Γεωργία Κριτσαντώνη, Γιώργος Κυριαζόπουλος, Ευσταθία Λαγιόκαπα, Δάφνη Λαζαροπούλου, Δανάη Λιοδάκη, Πάνος Λουκαΐδης, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Σοφία Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Παπαδημητρίου, Βασίλης Φακανάς, Σάντυ Χατζηιωάννου, Αντώνης Χρήστου


HMEPOMHNIEΣ, ΩΡΕΣ KAI TIMEΣ EIΣΙTHPIΩN.
ΑΠΟ 23/6 EΩΣ 28/6 ΚΑΙ MONO ΓIA 6 ΠAPAΣTAΣEIΣ. 
19:30 ΔON KIXΩTHΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ 6,00€ 
21:30 Festen - ΕΙΣΟΔΟΣ 8,00€
AN KAΠOIOΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
KAI TIΣ ΔYO ΠPAΣTAΣEIΣ H EIΣOΔOΣ EINAI 10,00€


Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν
Φρυνίχου
Φρυνίχου 14, Πλάκα
τηλέφωνο ταμείου: 2103222464

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου