Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Events EXPO 2018 - 19 & 20 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και ΦιλίαςEvents EXPO 2018
Ένα όραμα που γίνεται πράξη, φέρνει όλο τον κόσμο των εκδηλώσεων μαζί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


Για δύο ημέρες, 19 & 20 Μαΐου, οι κορυφαίοι επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου των events, συναντιούνται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για να ανταλλάξουν καινοτόμες ιδέες, γνώσεις και φυσικά επαγγελματικές κάρτες! Η μεγάλη αυτή σύγκληση τελείται υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και του ΕΒΕΠ.
Στο Events EXPO 2018 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο συνέδριο, εμπορική έκθεση, εταιρικές παρουσιάσεις, workshops και εργαστήρια διασύνδεσης, έτσι ώστε να γνωρίσουν καλύτερα την αγορά και τις νέες τάσεις σε προϊόντα, εξοπλισμό και υπηρεσίες. 
Το Events EXPO 2018 αφορά κατά κύριο λόγο τους επαγγελματίες των ακόλουθων κλάδων
✔ Εταιρίες Διοργάνωσης Εκδηλώσεων
✔ Χώρους Φιλοξενίας Εκδηλώσεων
✔ Εταιρίες Σχετικών Υπηρεσιών
✔ Εταιρίες Σχετικού Εξοπλισμού & Προϊόντων
✔ Συμμετέχοντες και Επωφελούμενοι σε Εκδηλώσεις

Ο στόχος του Events Expo 2018 είναι η διασύνδεση των επιμέρους τμημάτων της αγοράς των events, η διάχυση της καινοτομίας με σκοπό τη βελτίωση της εξωστρέφεια τους κλάδου και η αναβάθμιση της ποιότητας των events στην Ελλάδα, μέσω ενός ισχυρού δικτύου συνεργασιών.


Οι επισκέπτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, τις επιτυχημένες πρακτικές του κλάδου, να παρακολουθήσουν το συνέδριο, να επισκεφθούν την εμπορική έκθεση αλλά και να συμμετέχουν στα workshops και networking events, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το ακόλουθο link: https://bitly.com/EventsExpo_Tickets

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει εδώ:
Αγορά εισιτηρίου: https://bitly.com/EventsExpo_Tickets

                        


Πληροφορίες: Χρήστος Πανοηλίας, 2104123407, info@eventsexpo.gr

      
            


     

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου