Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Countown : Θάλασσα Μου Σκοτεινή





Αρχές του 2016 γεννήθηκε η ιδέα το «θάλασσα μου Σκοτεινή» μουσική/στίχοι/ερμηνεία Νίκου Πορτοκάλογλου να γίνει διασκευή στο ύφος των COUNTOWN, μετά από λίγους μήνες και εφόσον ο Καλλιτέχνης έδωσε με χαρά την άδεια του η μπάντα μπήκε στο studio και το αποτέλεσμα είναι εδώ:


 Πλάνα και μοντάζ από τον φίλο και συνεργάτη Σπύρο Στεριώτη. Οι Ηχογραφήσεις τυμπάνων και μπάσου  έγιναν στο Studio 222 στην Καλλιθέα με τους Γιάννη Ράνη και Δημήτρη Ντελή και κιθάρες φωνές πλήκτρα στο Nu Garage των COUNTOWN. Η μίξη και το Μάστερ έγινε από τον Joe F.K. (Vain Velocity, Μέμφις) στην Θεσσαλονίκη. Ο νέος δίσκος των COUNTOWN Αέναος Κύκλος θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο στις 11/11/2017 στην επίσημη ιστοσελίδα τους http://countownofficial.com/ και στο Facebook .

Ο Γνωστός και Αγαπημένος σε όλους μας  Καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου την περίοδο 2001 κυκλοφόρισε τον δίσκο με την μουσική της ταινίας  ΜΠΑΖΙΛΕΡΟ, μέσα από αυτόν το Δίσκο ξεχώρισε και έγινε τεράστια επιτυχία  το τραγούδι ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΗ. Το κομμάτι πλειοδοτεί σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις και ο δίσκος γίνεται πλατινένιος. Η πιστοποίηση της επιτυχίας του ΜΠΡΑΖΙΛΕΡΟ έρχεται στην πρώτη απονομή μουσικών βραβείων ΑΡΙΩΝ στην οποία ο Ν. Πορτοκάλογλου αποσπά τρία βραβεία: Καλύτερου Έντεχνου Δίσκου, Καλύτερου Δίσκου για Κινηματογραφική Ταινία και Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου