Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη με Ελεύθερη Είσοδο για το Κοινό την Κυριακή 26/11/17


Είμαστε αυτό που θέλετε ''Η ασπίδα του Έθνους'' / Αφιέρωμα στο Ελληνικό τραγούδι. Περιοδεία της ΣΟΝΕ σε όλη την Ελλάδα / Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη!

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος θα εμφανιστεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.30, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό, στα πλαίσια της Ημέρας Εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ώρα προσέλευσης 18.30 / Ώρα Έναρξης συναυλίας 19.30

Λόγω μικρής χωρητικότητας κοινού της Αιθούσης όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία, θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας των θέσεων. Παρακαλούμε για την έγκαιρη παρουσία σας στον χώρο.

Αφιέρωμα στην Ημέρα Εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων

Η ‘’Κιβωτός’’ Ολιστικής Παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος παρουσιάζουν: Ομιλία – Συναυλία & Έκθεση Ζωγραφικής.

Συμμετέχει ο Τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μπάμπης Βελισσάριος, η Ευρωπαϊκή Χορωδία της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, ο Τενόρος Σάκης Αραμπατζής, οι guest καλλιτέχνες: Άσπα Μαυρίδου, Μαριάννα Γεωργιάδου και οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Έλενα Τιτίρλα & Νικόλας Σαββίδης.

Διευθύνει ο Ευάγγελος Αραμπατζής.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Τιμών). Είσοδος Ελεύθερη!

Επίσης, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Πολιτειακή, Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία της Χώρας.

Το φουαγιέ του Θεάτρου θα κοσμείται με έργα ζωγραφικής της ''Κιβωτού Ολιστικής παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων''.



Παραγωγή: Unplugged Studio
Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος - Youth Symphony Orchestra of Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου