Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Jim Carrey : I needed colour

Έχει περάσει μία τριετία από την στιγμή που η ζωή του γνωστού μεγάλου κωμικού Τζιμ Κάρεϊ στιγματίστηκε μια για πάντα από τον θάνατο της συντρόφου του. Η σύντροφός του βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της , πράγμα που φαίνεται ότι επηρέασε καταλυτικά την ψυχολογία του καλλιτέχνη και τον οδήγησε να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Όλα αυτά μέχρι πρόσφατα , που κυκλοφόρησε μία ταινία μικρούς μήκους με τον Κάρεϊ να ζωγραφίζει και να φτιάχνει μικρά γλυπτά.

Η ταινία αυτή , η οποία έχει διάρκεια περίπου 6 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, προκάλεσε διχαστικά σχόλια τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στο ευρύ κοινό με κάποιους να κάνουν λόγο για μία ακόμα κωμική επιστροφή του γνωστού ηθοποιού και κάποιους άλλους να μιλούν για την  αναγέννηση μία βαθύτατα καλλιτεχνικής φύσης.

Σ’αυτό το φιλμ ο ταλαντούχος ηθοποιός , μιλά για όλα όσα τον οδήγησαν στην ζωγραφική  αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το μόνο που αναζητούσε ήταν «λίγο περισσότερο χρώμα». Ο  Κάρεϊ αναφέρει επίσης, ότι από μικρός είχε ως χόμπι το σκίτσο , κυρίως για να αποβάλλει το άγχος και πως η ζωγραφική ήταν κάτι που «ξεχύθηκε  λυτρωτικά από μέσα του».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου