Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Oι Human Factory Live at Saint George Opening Act St.Guilt | 1η Ιουλίου

Oι Human Factory είναι η μπάντα του Γιώργου Καραγκούνη και ιδρύθηκαν στα τέλη του 2015.Τους γνωρίσαμε μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές της Αθήνας όπως Cabaret Voltaire, Architecture live stage,After Dark κ.α Με την εκρηκτική τους ζωντανή εμφάνιση και τις έξυπνες διασκευές τους μπορούν να ικανοποιήσουν και το αυτί του πιο απαιτητικού ακροατή. Ο ήχος του υφαίνει έντεχνα την ωμή ενέργεια των 90s και τη γλυκιά neo-soul μελαγχολία καθώς και την λατινοαμερικάνικη ρυθμικότητα με την εξεζητημένη fusion αρμονία. H πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε με τίτλο "2am" στις 15/4/2016 από την Blank Tv ενώ το δεύτερο single “Factory’. απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και σχόλια από web radios στο Cambridge και στο San Jose της Καλιφόρνια.Η μπάντα συμμετείχε στο X-Factor 2017 φτάνοντας ως τη 16αδα. Η μπάντα ηχογραφεί τώρα τον πρώτο της δίσκο.




"Ανερχόμενοι, και πολλά υποσχόμενοι, αντλούν την έμπνευση τους από την πραγματικότητα γύρω τους και δημιουργούν ωμή και ασυμβίβαστη μουσική για απαιτητικούς ακροατές."

-Pause Art magazine

Γιώργος/Φοίβος Καραγκούνης-Κιθάρα,ενορχηστρώσεις
Δημήτρης Παπαλάμπρος -Φωνητικά
Γιώργος Τούντας - Τύμπανα
Άννα Ρηγοπούλου- Πλήκτρα

Το event θα ανοίξουν οι St.Guilt

Οι St.Guilt δημιουργήθηκαν το 2015 από την Ελίνα Τερσενίδου ( Lead vocals,Keyboards) και τον Οδυσσέα Μαστραππά (drums,percussion).Μετά την ένταξη του Χρήστου Μούσλι (bass-guitar) στο σχήμα το Φθινόπωρο , κυκλοφορησαν τα δύο πρώτα τους τραγούδια "Flares" και "Turn Your Back" , τον Οκτώβριο. Ο ήχος τους συνδιάζει alternative rock με pop και ηλεκτρονικά στοιχεία.



Ελεύθερη είσοδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου