Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Echoes from the Cave. Dialogues with a Time and a Place | στο ΛονδίνοΕγκαίνια: 9 Μαρτίου 18:00
The Crypt Gallery
Λονδίνο

Διάρκεια:
9-12 Μαρτίου 2017

Carmen Alemán. Σοφία Αντωνακάκη. Μάγδα Χριστοπούλου .Ali Darke. Τάτη Ντουβάνα. Μάρθα Ηλιάδου. Νικόλαος Καρναμπατίδης.(Ο χάρτης του εμφυλίου συνεργατική δράση 30 καλλιτεχνών)σε συντονισμό του Χάρη Κοντοσφύρη,  Natalja Kondratova. Κώστας Κορωναίος.
Bob Lawson. Ιωσηφινα Μακρή. Lee Maelzer. Όλγα Μονάχου.Vena Naskręcka. Δημήτριος Οικονόμου. Μαρία Παπατζέλου.Σταύρος Παρχαρίδης. Ειρήνη Πουλιάση. Αγησιλαος Ρόμπολας.Ιωάννης Ρόμπολας. Veronica Shimanovskaya. Νικολέτα Τσαντίκη


The Kokkalis cave Project:

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών δούλεψαν για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο του 2016, όλοι μαζί σε ένα μικρό χωριό των Πρεσπών, τους Ψαράδες. Η ιστορία, η μνήμη, η λήθη αποτέλεσαν το καρπό της έρευνας κι έφεραν στην επιφάνεια εικαστικά έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής, εγκαταστάσεων και βίντεο στην έκθεση που παρουσίασαν στο Δημοτικό σχολείο των Ψαράδων. Υπό το βάρος του μεταναστευτικού, της αναφοράς του εμφυλίου πολέμου του τριεθνούς της περιοχής, η εμπειρία του καλοκαιριού θα μεταφερθεί σε έναν ιδιαίτερο εκθεσιακό χώρο την εκκλησία του St. Pancras στο Λονδίνο. Η εκκλησία διαθέτει τις παλιές κρύπτες του ναού, (ταφικός χώρος) σε καλλιτέχνες για να ολοκληρώσουν απαιτητικά project.


The Crypt Gallery:
Dukes Road Entrance (off Euston Road), London, NW1 2BA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου