Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

The Capgras Delusion new album



The Capgras Delusion

EP 



“Το Σύνδρομο Κάπγκρας (Capgras Delusion) είναι μια δαταραχή κατά την οποία ο ασθενής τρέφει την αυταπάτη οτι ένας φίλος του, ο γονέας, ο σύζυγος ή κάποιο άλλο στενό μέλος της οικογένειάς του, ακόμη και το κατοικίδιό του έχουν αντικατασταθεί από κάποιον απατεώνα πανομοιότυπο σε εμφάνιση με σκοπό να τον βλάψει ή να του κάνει κακό.”

Με αφορμή την ύπαρξη μια τέτοιας νευροεκφυλιστικής ασθένειας και με σκέψεις που γυρίζουν γύρω από την θεματική του τι νιώθει, πως επεξεργάζεται τις πληροφορίες και πως διαχειρίζεται τα συναισθήματά του ένα άτομο που πάσχει από το Σύνδρομο Κάπγκρας, το “ The Capgras Delusion” αποτελεί μια επιλογή instrumental συνθέσεων επιχειρώντας να μεταφέρει έναν ολόκληρο ψυχικό κόσμο στο επίπεδο του ήχου. Έξι κομμάτια, αναζητούν - έστω στο ελάχιστο - την ταύτιση ενός ηχητικού τοπίου με την ιδιοσυγκρασία ενός ασθενή. 

Είναι άραγε o φόβος μελωδία; Μια απλή ημικρανία, είναι ένας απλός ρυθμός;

Ο Inner.D.  ή κατά κόσμον Διαμαντής Αδαμαντίδης από την Θεσσαλονίκη, μετά από κάποια χρόνια ενασχόλησης με την μουσική για το θέατρο καθώς και με πιο καθαρόαιμα hip hop στοιχεία, μας συστήνεται με το πρώτο προσωπικό του EP με τίτλο “ The Capgras Delusion” οπου υπογράφει την παραγωγή, την μίξη και την ενορχήστρωση. 

Μοιρασμένες μελωδίες, urban ρυθμοί, και δυνατά μοτίβα συνδυασμένα με ηλεκτρονικές αναφορές αλλα και κλασσικές φόρμες συνθέτουν μια δουλειά εμπνευσμένη από μια ασθένεια που μπορεί να κάνει την καθημερινότητα ενός ανθρώπου να μοιάζει με εφιάλτη.

Το EP “ The Capgras Delusion” του Inner.D. θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου, αποκλειστικά από το Bandcamp : https://innerd.bandcamp.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου