Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Human Factory Live at White Noise with opening act St.Guilt | 15th of DecemberΤους γνωρίσαμε μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές της Αθήνας όπως Cabaret Voltaire, Architecture live stage,After Dark κ.α Με την εκρηκτική τους ζωντανή εμφάνιση και τις έξυπνες διασκευές τους μπορούν να ικανοποιήσουν και το αυτί του πιο απαιτητικού ακροατή. Ο ήχος του υφαίνει έντεχνα την ωμή ενέργεια των 90s και τη γλυκιά neo-soul μελαγχολία καθώς και την λατινοαμερικάνικη ρυθμικότητα με την εξηζητημένη fusion αρμονία. H πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε με τίτλο "2am" στις 15/4/2016 από την Blank Tv. Απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και σχόλια από web radios στο Cambridge και στο San Jose της Καλιφόρνια. Η μπάντα ηχογραφεί τώρα το απερχόμενο e.p της με τίτλο “Wheels”

Γιώργος/Φοίβος Καραγκούνης-Κιθάρα-Ενορχηστρώσεις
Δημήτρης Παπαλάμπρος-Φωνητικά
Ιωάννα Δρακοπούλου - Πλήκτρα
Γιώργος Τούντας - Τύμπανα
Χρήστος Ζούκας – Μπάσο

Για τους Human Factory έγραψαν:

Pause Artmag : "Ανερχόμενοι, και πολλά υποσχόμενοι, αντλούν την έμπνευση τους από την πραγματικότητα γύρω τους και δημιουργούν ωμή και ασυμβίβαστη μουσική για απαιτητικούς ακροατές."


Το event θα ανοίξουν οι St.Guilt

Οι St.Guilt δημιουργήθηκαν το 2015 από την Ελίνα Τερσενίδου ( Lead vocals,Keyboards) και τον Οδυσσέα Μαστραππά (drums,percussion).Μετά την ένταξη του Χρήστου Μούσλι (bass-guitar) στο σχήμα το Φθινόπωρο , κυκλοφορησαν τα δύο πρώτα τους τραγούδια "Flares" και "Turn Your Back" , τον Οκτώβριο. Ο ήχος τους συνδιάζει alternative rock με pop και ηλεκτρονικά στοιχεία.

https://m.facebook.com/SaintGuilt/


Time: Thursday Dec 15 2016 at 09:00 pmVenue: White Noise, Evmolpidon 20, Athens, GreeceTo live έχει είσοδο 4 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου