Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΟιStarWound ζωντανά στο ΙΛΙΟΝ plus την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Οι StarWound υποδέχονται τη νέα σεζόν και πραγματοποιούν το Opening Live του ΙΛΙΟΝ plus την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου! Με το γνώριμο rock – cabaret ήχο τους, με δύο ολοκαίνουρια κομμάτια και μια αλλαγή… έκπληξη στη σύνθεση της μπάντας, ετοιμάζονται να μας παρασύρουν στα ατμοσφαιρικά μονοπάτια της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς “Miles to Walk”, αλλά και σε γνώριμους ήχους αγαπημένων καλλιτεχνών όπως οι Nina Simone, Tom Waits, Melody Gardot, Florence and the Machine…




Οι StarWound, δραστηριοποιούμενοι εν μέσω της γενικευμένης κρίσης, οδηγήθηκαν στη σύνθεση των δέκα κομματιών που αποτέλεσαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Miles to Walk”, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο δίσκος απέσπασε θετικές κριτικές από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, με δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ το “Buy Me” έφτασε στη hotlist του Pepper 96,6 και συμπεριλήφθηκε στην Playlist of the month του σταθμού για το μήνα Ιανουάριο. Τραγούδια του “Miles to Walk” έχουν επίσης ακουστεί στον αέρα των 105,5 Στο Κόκκινο, Αθήνα9.84 Official Group και Kosmos. 

Το βίντεο του “The Day of Raymond Ray” έφερε του StarWound στις νικήτριες μπάντες του YourBand της ΕΡΤ Α.Ε. τον Ιούνιο του 2016. Το καλοκαίρι του 2016 εμφανίστηκαν στο River Party Official στο Νεστόριο Καστοριάς, ενώ ετοιμάζουν και την πρώτη τους Ευρωπαϊκή Περιοδεία σε Αγγλία, Γαλλία και Βέλγιο.


Πέμπτη 6 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 6 ευρώ 

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17 (Σταθμός Βικτώρια) 
Αθήνα T.K. 10434
Τηλ: 210-8824383, 6983600510

Links:

StarWound Facebook Page: https://www.facebook.com/StarwoundBand/
StarWound YouTube Channel: http://bit.ly/StarWound_YouTube
Miles to Walk on Bandcamp: https://starwound.bandcamp.com/
Miles to Walk on Spotify: http://bit.ly/MilestoWalk_Spotify
Miles to Walk on iTunes: http://bit.ly/MilestoWalk_iTunes



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου