Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Edith | Eιρήνη Μάραλη

Περπατώντας στα μονοπάτια της Edith αντικρύζουμε μια ταινία που κρατά τον θεατή σε εγρήγορση χαρίζοντας του στιγμές μυστηρίου και συνεχούς αναμονής για την έκβαση της υπόθεσης.

Όλα ξεκινούν απο τον Ρένο Χαραλαμπίδη, μάγο Sanford που εκτινάσσει την αδρεναλίνη στο ζενίθ μ’έναν αριστοτεχνικό τρόπο.



Δεν θα μπορούσα να μην σταθώ στην καθηλωτική Θεοδώρα Σιάρκου που δυστυχώς μέχρι πρότινως δεν είχα δει σε μια δραματική ερμηνεία και ομολογουμένως κάθε που ανατρέχω σε αυτή τη σκηνή μου προκαλεί την ίδια ένταση συναισθημάτων σαν να ήμουν εκεί και βουρκώνω.

Αξιόλογοι οι έχοντες τους βασικούς ρόλους εναρμονισμένοι με την μουσική υπόκρουση της ταινίας πάλλονται γύρω από ένα γαϊτανάκι μαγείας.

Επιπρόσθετα άλλη μια αποκάλυψη η Κατερίνα Κουράκου που ως Francis με λίγα λεπτά συμμετοχής της αποτύπωσε το ταλέντο της στο κινηματογραφικό πανί.



Τέλος η σκηνοθεσία πρωταγωνίστησε σε κάθε λεπτό δίδοντας έναν ιδιαίτερο παλμό με πλάνα που συνεπαίρνουν το μυαλό ταξιδεύοντας το σε τόπους όπου »η φωτιά εξαγνίζει» και λυτρώνει ψυχές …

Ένα μπράβο σε όλους τους συντελεστές!!!


Eιρήνη Μάραλη


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της ταινίας που μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/Edithshortmovie





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου