Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι του Παναγιώτη Κελάνδρια «Αύριο πάλι απ'την αρχή»


Παναγιώτης Κελάνδριας – Αύριο πάλι απ’ την αρχή


Label: Καθρέφτης (www.musicmirror.gr)
Ο Παναγιώτης Κελάνδριας επιστρέφει στη δισκογραφία με μια καινούργια ψηφιακή κυκλοφορία με τίτλο «Αύριο παλι απ΄ την αρχή», ένα τραγούδι στο οποίο υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους. Ο τραγουδοποιός συνεχίζει αυτό που χτίζει από την εποχή του σχήματος των Μικρόκοσμων την μπάντα που ίδρυσε στην Κέρκυρα και έμεινε ως ξεχωριστή δισκογραφική καταγραφή μόνο που εδώ το πάει αρκετά παραπέρα. Οι σουρεαλιστικοί στίχοι μπλέκονται με την φροντισμένη ενορχήστρωση διαμορφώνοντας ένα ιδιότυπο και εναλλακτικό ηχητικό τοπίο: Η κιθάρα συναντά το φλάουτο, το βιολοντσέλο και τα παραδοσιακά κρουστά, κάτι που επιχειρείται για πρώτη φορά και σπανίζει στην σύγχρονη εγχώρια μουσική πραγματικότητα αποτελώντας έτσι ένα πολύ ιδιαίτερο πρότζεκτ και μια ξεχωριστή πρόταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το master επιμελήθηκε ο σπουδαίος Θύμιος Παπαδόπουλος.

To «Αύριο παλι απ΄ την αρχή», είναι ένα τραγούδι σύγχρονο, επίκαιρο και που παίρνει θέση στα πράγματα για ότι συμβαίνει σήμερα κοινωνικά. Το να γίνεται κανείς ένα με τους ανθρώπους και ό,τι αυτοί κουβαλάνε, χαρές, πόνους, αγωνίες, καημούς, προβλήματα, είναι η υπέρτατη επίδειξη ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης. Αποτελεί προπομπό της δισκογραφικής δουλειάς που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2020. Είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (itynes, amazon, spotify).Επαιξαν οι μουσικοί:

Αφροδίτη Διαβάτη: φωνητικά

Σωκράτης Γανιάρης: κρουστά

Θάλεια Ζερβού: βιολοντσέλο

Νικολέτα Γιαμά: φλάουτο

Παναγιώτης Κελάνδριας: ακουστική κιθάραΗχοληψία: Κλεομένης Ευαγγελόπουλος, Tube Studio, Κέρκυρα

Ηχοληψία κρουστών: Γιάννης Μπαξεβάνης, Studio Sierra, Αθήνα

Μίξη: Κλεομένης Ευαγγελόπουλος, Tube Studio, Κέρκυρα

Mastering: Θύμιος Παπαδόπουλος, Στέντωρ Studio, Πετρούπολη, ΑθήναΦωτογραφίες Γιώργος Τερζής, Αγγελική ΠαπαϊωάννουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου