Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Το πρώτο party του Eternal Radio στο Hollywood Stage

“Κάθε φορά που ακούς μουσική ταξιδεύεις, ονειρεύεσαι, θυμάσαι, νιώθεις… με μία λέξη ζεις”

image.png

Το Eternal Radio, το αέναο διαδικτυακό ραδιόφωνο, γιορτάζει την έναρξη της 4ης ραδιοφωνικής του σεζόν με ένα party που θ’ αφήσει εποχή. Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 ο πολυχώρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών ΕλλάδαςHolyWood Stage ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το 1ο Eternal Rock Party !!!
Oι Rock Bottom ProjectPlayground The Band και Pandoras Box υπόσχονται να βάλουν φωτιά στη σκηνή του Holywood Stage προσφέροντας μια σπάνια ζωντανή μουσική εμπειρία στο Αθηναϊκό κοινό ενώ οι παραγωγοί του Eternal Radio θα πάρουν τη θέση τους στα decks επιλέγοντας μόνο την αφρόκρεμα της Rock μουσικής.
image.png  image.png  image.png

Ελάτε λοιπόν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 να μας γνωρίσετε από κοντά και να ροκάρουμε μαζί σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.
Ο πολυχώρος, HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχει καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων.

INFO :
13 Οκτωβρίου 2019
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289 · Αθήνα
172 36 Αθήνα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Γενική είσοδος 5 ευρώ

Eternal Radio :
HolyWood Stage :

Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας : Facebook
Rock Bottom Project : Facebook
Playground The Band : Facebook
Pandora’s Box : Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου