Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Παρουσίαση Βιβλίου "Χάος" της Έλλης Πράντζου στο Cabaret VoltaireΠαρουσίαση Βιβλίου
«Χάος» της Έλλης Πράντζου


Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, 20.00
Cabaret Voltaire

Ο έρωτας δεν προσδιορίζεται ούτε από τον εαυτό του. Η ανθρώπινη ψυχολογία, άβυσσος. Τα συναισθήματά μας, έννοιες αφηρημένες. Η έμπνευση δε χαλιναγωγείται. Και κάπως έτσι εγένετο Χάος. Ό,τι δεν μπορείς να καταλάβεις, νιώσε το."


Η συλλογή μικρών ποιημάτων "Χάος" των εκδόσεων Οσελότος αποτελεί το πρώτο έντυπο εγχείρημα της Ελλης Πράντζου και βρίσκεται ήδη στη δεύτερη έκδοση. Θα χαρούμε να σας δούμε στην παρουσίαση που θα γίνει την Τρίτη 22 Οκτώβρη, ώρα 20.00, στο Cabaret Voltaire (Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο). Δεν απαιτείται τίποτε παραπάνω από την καλή σας διάθεση ώστε να μιλήσουμε και να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα.

Το βιβλίο παρουσιάζουν οι:
Μαριάννα Πολυχρονίδη (Ηθοποιός, Τραγουδίστρια)
Στάθης Δρογώσης (Τραγουδοποιός)
Κάλλια Βαβουλιώτη (Δημοσιογράφος)
Έλλη Πράντζου (Συγγραφέας του βιβλίου)

Συντονίζει ο:
Αλέξανδρος Γερασίμου (Δημοσιογράφος, Ραδιοφωνικός παραγωγός)

Μουσική επένδυση:
Maria Voulgari (Τραγουδοποιός)

Cabaret Voltaire
Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο
Τηλέφωνο κρατήσεων: (+30) 2105227046
Είσοδος Ελεύθερη


Η Έλλη Πράντζου έχει σπουδάσει στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Συνέχισε τις σπουδές υποκριτικής στην Ανώτερη Δραματική Σχολή "Σύγχρονο Θέατρο-Βασίλης Διαμαντόπουλος". Συμμετείχε κατά καιρούς σε διάφορες παραστάσεις θεατρικών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ενδιαφέροντά της μεταξύ άλλων είναι η ψυχολογία, η φιλοσοφία, η κοινωνιολογία, η ανθρωπολογία κι η φωτογραφία. Μεγάλος της έρωτας είναι το γράψιμο, το οποίο την κέρδισε από μικρή ηλικία. Αρθρογραφεί σε διάφορες ιστοσελίδες και το παρόν βιβλίο αποτελεί το πρώτο της έντυπο εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου