Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Pocket Dance Festival | Open Call 2019 για χορευτές και χορευτικές ομάδες

Pocket Dance Festival
9-15 Σεπτεμβρίου 2019
Θεσσαλονίκη

Το Pocket Dance Festival είναι μια πρωτοβουλία των Βίκυ Αγγελίδου, Νατάσσα Αραμπατζή και Αλέξανδρο Γκουντινάκη. Θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στο Studio 29A (Πτολεμαίων 29Α, περιοχή Αντιγονιδών) από τις 9-15 Σεπτεμβρίου 2019. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά το κοινό της Θεσσαλονίκης με καλλιτέχνες/χορογράφους που δημιουργούν εντός και εκτός Ελλάδος. 
Οργανώνοντας ένα φεστιβάλ σύγχρονου χορού, προωθούμε την τέχνη του χορού στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δίνουμε βήμα σε εντός και εκτός της πόλης δημιουργούς, προωθούμε τις μικρές παραγωγές χορού, σύντομης διάρκειας (έως 20 λεπτά) και διαδίδουμε την ιδέα ενός φεστιβάλ δημοκρατικού και άμεσου.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σεμινάρια σε χαμηλή τιμή και παραστάσεις με Κουπόνι Ελεύθερης Συνεισφοράς ώστε να παραμείνει προσβάσιμο από όλους. Βασιζόμαστε στην ιδέα ότι ο χορός και η τέχνη πρέπει να είναι εύκολα προσεγγίσιμα. 
Καλούμε καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδος να συμμετάσχουν αποστέλλοντας την πρότασή τους. Φιλοδοξούμε να καλύψουμε ταξιδιωτικά έξοδα και διαμονή μέσω crowdfunding, σε μια προσπάθεια οι ίδιοι οι καλλιτέχνες/χορευτές να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να επικοινωνήσουν την τέχνη τους με άμεση υποστήριξη από το κοινό που θα τους παρακολουθήσει. 
Στην προσπάθειά μας αυτή ζητάμε την στήριξη όσων επιθυμούν να συμβάλουν στην πραγματοποίηση αυτού του φεστιβάλ. Οι υποστηρικτές του φεστιβάλ θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε παραστάσεις και σεμινάρια, αναλόγως της οικονομικής βοήθειας που προσφέρουν. 

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής για Παράσταση από την 1 Μαρτίου 2019 μέχρι και τις 15 Απριλίου 2019 ΕΔΩ
Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής για Σεμινάριο από την 1 Μαρτίου 2019 μέχρι και τις 15 Απριλίου 2019 ΕΔΩ
Διαβάστε τους όρους συμμετοχής ΕΔΩ.
Βοηθήστε στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ ΕΔΩ
Για περισσότερες πληροφορίες: pocketdancefest@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου