Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Άλλον αέρα δίνει η Katerine Duska στη Eurovision με το κομμάτι Better Love


Mε αέρα... μιας "καλύτερης αγάπης" έρχεται να μας εκπροσωπήσει η πολυτάλαντη Κατερίνα Ντούσκα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τέλ Αβίβ από τις 14-18 Μαρτίου.



Το τραγούδι παρουσιάστηκε από την ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και έκανε διαδικτυακή πρεμιέρα το ίδιο βράδυ στο Youtube.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τραγούδι με διεθνή ήχο και αγγλικό στίχο. Οι στίχοι είναι της Katerine Duska και του David Sneddon, ενώ στη σύνθεση του τραγουδιού συμμετείχε και ο Leon Of Athens. Η παραγωγή του “Better Love” έλαβε χώρα στο Λονδίνο από τον Phil Cook. Η μοντέρνα αισθητική του video clip οφείλεται στην Έφη Γούση, σκηνοθέτιδα και καλλιτεχνική του επιμελήτρια.

Η ίδια σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Η επιθυμία αυτή (σ.σ. η πρόκριση στον τελικό) είναι και δική μου και όλης της ομάδας. Πάνω από όλα όμως, μ’ ενδιαφέρει να κάνουμε μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση, με έντονη ταυτότητα».

Για το τραγούδι η ίδια αναφέρει: «Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι αγκαλιά, μια πρόσκληση, ένα κομμάτι μαχητικό και τρυφερό, ταυτόχρονα, για μια λέξη που βλέπουμε παντού, χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά σπάνια εννοούμε. Είναι ο τρόπος να αγαπάς, όποιον αγαπάς (όπως λέει και το ρεφρέν).»

Φέτος ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ. Η ελληνική συμμετοχή διαγωνίζεται στον Α’ ημιτελικό, την Τρίτη 14 Μαΐου, στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου