Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

NADEEN ART: Ευφάνταστες δημιουργίες κάτω από την Ακρόπολη!


Ένας νέος φιλόξενος καλλιτεχνικός χώρος, το Nadeen Art, μόλις άνοιξε στη γωνία Ερεχθείου 30 & Καβαλλότι (117 42 Αθήνα), κοντά στο μετρό της Ακρόπολης.

Εκεί μπορείτε να δείτε από κοντά όλες τις χειροποίητες δημιουργίες από τη Δήμητρα Ψυχογυιού, όπως παπούτσια, κοσμήματα, τσάντες, πορτοφόλια, μαντήλια, βαπτιστικά είδη, μαξιλάρια, κούκλες, σημειωματάρια και βιβλία.


Όλα τα χειροποίητα προϊόντα της Δήμητρας Ψυχογυιού είναι μοναδικά και κάθε ένα έχει το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα. Είναι ξεχωριστά γιατί τα κάνει ανθρώπινο χέρι και όχι κάποιο μηχάνημα μαζικής παραγωγής. Η δημιουργός φροντίζει με μεράκι τις επιθυμίες κάθε ανθρώπου που θέλει να προσφέρει στον εαυτό του ή σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο ένα μοναδικό δώρο.

Παρέα στο Nadeen Art κάνει στον νέο χώρο στην Ερεχθείου 30 & Καβαλλότι το αγαπημένο εικαστικό εργαστήρι Πέτρα – Ψαλίδι – Χαρτί της Δήμητρας Ψυχογυιού. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ενεργοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους και να αναπτύξουν τη δημιουργική τους έκφραση. Ενημερωθείτε για τα πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα και σεμινάρια που προγραμματίζονται!

Η Δήμητρα Ψυχογυιού γεννήθηκε στη Χαλκίδα και από παιδί της άρεσε να φτιάχνει πράγματα με τα χέρια της, με υλικά που έβρισκε στη θάλασσα.

Σπούδασε γραφιστική και διακόσμηση στη σχολή Βακαλό. Έχει ζωγραφίσει και εικονογραφήσει πολλά βιβλία για εκδοτικούς οίκους και έχει γράψει παραμύθια αγαπά πολύ, το Μαζί, τον Kηπουρό του ουρανού και τη Mυγδαλιά και το φεγγάρι.Πριν από χρόνια της ήρθε η ιδέα να ζωγραφίζει παραμύθια πάνω σε παπούτσια και κατάφερε να έχει φτιάξει εκατοντάδες ζευγάρια κι οι ιστορίες να ταξιδεύουν, περπατώντας, σε όλο τον κόσμο.

Το Nadeen Art είναι ο μαγικός κόσμος μέσα στον οποίο γεννιούνται οι χειροποίητες δημιουργίες της!

Γνωρίστε από κοντά τη Δήμητρα Ψυχογυιού καθημερινά στο Nadeen Art, με το φιλόξενο κέρασμα της με ωραίο τσάι ή καφέ, για να δείτε τα νέα προϊόντα που φτιάχνει και να συζητήσετε μαζί της τις επιθυμίες και τις ιδέες σας για ό,τι χρειάζεστε!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977420545

Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.nadeenart.com

Ηλεκτρονικό κατάστημα: https://www.nadeenart.com/katastima/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου