Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Xριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τις εκδόσεις ΜεταίχμιοΟι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ υποδέχονται τα Χριστούγεννα με μια μεγάλη γιορτή γεμάτη βιβλία, μουσική, κρασί και κεράσματα, καθώς και συναντήσεις με τους αγαπημένους σας συγγραφείς, σ’ ένα ολοήμερο πάρτι για μικρούς και μεγάλους.
Το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) από τις 12 το μεσημέρι, για να γιορτάσουμε με χριστουγεννιάτικη διάθεση τη συμπλήρωση 25 χρόνων των εκδόσεών μας στα ελληνικά γράμματα.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς μας, να σας υπογράψουν τα νέα βιβλία τους και να διασκεδάσουμε με jazz standards, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και σύγχρονα ακούσματα από τους Κώστα Γιαξόγλου (πιάνο) και Γιάννη Παπαναστασίου (σαξόφωνο).

Και στις 12:30 μία δράση ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς μας αναγνώστες: Παρέα με τις bloggers Κατερίνα (Μαμά Για Σπίτι) και Σωτηρία (My Little World) θα διαβάσουμε τη χριστουγεννιάτικη ιστορία «Φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη», θα ζωγραφίσουμε και θα κατασκευάσουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη κορνίζα!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου