Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

"Δύο κιθάρες κι ένα τσέλο" με τον Κώστα Μυλώση στο Άβατο Live stage την Πέμπτη 15/11


ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΛΏΣΗΣ 

‘’Δύο κιθάρες και ένα τσέλο’’
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, Άβατο Live stage 

ΑΓΝ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ 44, ΠΟΛΙΧΝΗ

Ο Κώστας Μυλώσης για 1η φορά στη σκηνή του Άβατο Live stage την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, με το ακουστικό του σχήμα σε μια παράσταση με τίτλο ‘’Δύο κιθάρες και ένα τσέλο’’. Μαζί του στο τσέλο η Μαρία Χρίστοβα και στην κιθάρα και την ενορχήστρωση ο Κώστας Βρετός. Φιλική συμμετοχή ο τραγουδοποιός Γιώργος Γελαράκης. 



Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το συγκρότημα ‘’Δυτικές Συνοικίες’’ με τα τραγούδια ‘’Καλοκαιρινά Ραντεβού’’, ‘’Πες μου γιατί’’, ‘’Δον Κιχώτης’’ και άλλα, καθώς και μέσα από τους τέσσερις δίσκους που κυκλοφόρησαν.

Μετά την διάλυση του συγκροτήματος το 2009, και έχοντας έδρα του πάντα τη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Μυλώσης συνεχίζει να ηχογραφεί αλλά και να εμφανίζεται σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, μαζί με κορυφαίους μουσικούς που τον πλαισιώνουν.

Το 2018 ο Κώστας Μυλώσης επιστρέφει δυναμικά με την καινούργια του συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία Final Touch και δύο τραγούδια: Το ‘’ΜΗ ΜΕ ΜΙΣΕΙΣ’’ σε στίχους και μουσική του Θοδωρή Παρασκευόπουλου και το ολοκαίνουργιο τραγούδι ‘’ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ’’ σε στίχους του ποιητή Βαγγέλη Ιωσηφίδη και μουσική του Κώστα Μυλώση. Την ενορχήστρωση και στα δύο τραγούδια έχει κάνει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας Κώστας Βρετός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου