Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΑΝΔΡΙΑΣ & ΑΡΑΘΕΛ "Ιστορίες με ηθικό δίδαγμα" Πέμπτη 18 Οκτώβρη, Θέσις 7

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΑΝΔΡΙΑΣ & ΑΡΑΘΕΛ

"Ιστορίες με ηθικό δίδαγμα"

Πέμπτη 18 Οκτώβρη, Θέσις 7 Μοναστηράκι

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση "στήνουν¨ από κοινού ο αθόρυβος αλλά σημαντικός τραγουδοποιός Παναγιώτης Κελάνδριας με τους Αραθελ ένα συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια επίσης από σημαντικούς και καταξιωμένους τραγουδοποιούς και μουσικούς "κλέβοντας" τις εντυπώσεις για τα ακουστικά live τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι τέσσερις τους επί σκηνής. Αρχικά έγινε η γνωριμία του Παναγιώτη Κελάνδρια με την Αρετή Κοκκίνου με ζωντανό παίξιμο επί σκηνής με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παπαδάκη "Τι γυρεύω εγώ εδώ" στο Polis Art Cafe στις 26 Μαρτίου 2014. Επίσης ευκαιρία να γνωριστούν και να συμπράξουν οι Κελάνδριας-Κοκκίνου-Καραγιάννη ήταν η εκδήλωση αφιέρωμα του Μουσικοποιητικού καφενείου στη δουλειά του πρώτου τις 17 Δεκεμβρίου 2015.
Ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες με πιο κύριο χαρακτηριστικό ότι και οι τέσσερις τους πλέον συνέπραξαν μουσικά στην τελευταία δουλειά του Παναγιώτη Κελάνδρια με τίτλο "Via Negativa" (Polymusic) όπου μάλιστα στον δίσκο αυτό η Αρετή Κοκκίνου ανέλαβε την ενορχήστρωση.

Πλέον κουβαλώντας υλικό από τις δισκογραφικές τους καταθέσεις αλλά και έχοντας καινούργια αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια στις αποσκευές τους, διαλέγουν κομμάτια καθώς και αγαπημένες συνθέσεις άλλων δημιουργών και τα μοιράζονται επί σκηνής ξεκινώντας από το Θέσις 7 τις συναυλιακές εμφανίσεις της φετινής σεζόν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με groove και ηχωχρώματα.
Αρετή Κοκκίνου: ακουστική κιθάρα, μαντολίνο, φωνή
Αλέξανδρος Καστανιώτης: καβάλ, φωνή
Θέλμα Καραγιάννη: φωνή, μπεντίρ, καχόν
Παναγιώτης Κελάνδριας: ακουστική κιθάρα, φωνή, μπεντίρ, καχόν


Official site: http://www.panayotiskelandrias.gr/
Facebook Page: https://www.facebook.com/pkelandrias/
Youtube channel: https://www.youtube.com/user/kelandrias
Itunes: https://itunes.apple.com/gr/album/via-negativa/id1204450788?l=el


*Ο τίτλος της μουσικής παράστασης "Ιστορίες με ηθικό δίδαγμα" προέρχεται από το τραγούδι "Ιστορία με ηθικό δίδαγμα". Περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της μπάντας των Μικρόκοσμων "Κάθε μέρα από πάντα".


Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

ώρα έναρξης: 21.00

Θέσις 7

Αγίου Φιλίππου 7, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων : (+30) 2169000790

Είσοδος Ελεύθερη (+4 ευρώ στο πρώτο ποτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου