Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Φεστιβάλ ενίσχυσης σήμερα στο Kremlino

Φεστιβάλ ενίσχυσης στους πυροπαθείς θα πραγματοποιηθεί σήμερα 31 Ιουλίου στο Kremlino στις 20.00, στον Πειραιά. Στην οδό Καραϊσκου 119 θα βρεθούν καλλιτέχνες προκειμένου να προσφέρουν μια βραδιά ξεχωριστής σημασίας και ομορφιάς.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους ειδικού λογαριασμούς στήριξης που έχουν ανακοινωθεί. Στην είσοδο θα επίσης μπορείτε συνεισφέρετε προαιρετικά επιπλέον της εισόδου.

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα στο τηλ : 2104100010


Συμμετέχουν οι κωμικοί:

Κώστας Μαλιάτσης
Αλέξανδρος Μαλιάτσης
Αριστοτέλης Ρήγας
Ηλίας Φουντούλης
Mikeius
Στέλιος Ανατολίτης
Χρύσα Κατσαρίνη

και οι ραπ καλλιτέχνες:
Anser
Iratus
MC Yinka

Warm Up: Kill Emil |Η λέξη “τραγωδία” στο παγκόσμιο λεξικό ήταν είναι και θα είναι συνώνυμη με τη λέξη “Αλληλεγγύη”. 

Και σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ακόμα μετράμε πληγές, παίρνουμε αυτή τη πρωτοβουλία και σας καλούμε σε μία παράσταση, που στόχο και σκοπό έχει να ενισχύσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις τους συνανθρώπους, φίλους, γνωστούς, συγγενείς που επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες στις γειτονιές μας.
Ο κωμικός Κώστας Μαλιάτσης με δική του πρωτοβουλία, οργάνωσε τη συγκεκριμένη βραδιά. Γνωστά μέλη της stand up κοινότητας αλλά και οι ραπ καλλιτέχνες Iratus και Mc Yinka θα συμμετάσχουν με πολύ χαρά με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πυροπαθείς.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια από εδώ και πέρα. Σας περιμένουμε τη Τρίτη 31 Ιουλίου στο Kremlino του Πειραιά και είμαστε σίγουροι οτι η ανταπόκριση θα είναι πραγματικά τεράστια.|

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου