Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Το καλοκαίρι στα μάτια σου | Πράξια Αρέστη

Καλοκαίρι. Μια εποχή. Μία εποχή από τις τέσσερις. Η πιο αγαπημένη εποχή με τους τρεις πιο αγαπημένους μήνες.Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, διακοπές, κοκτέιλ και συναυλίες.

Το καλοκαίρι είναι μέσα μας. Είναι η χαρά, η ευθυμία, οι μυρωδιές, οι όμορφες αναμνήσεις. Είναι το αντίθετο του γκρίζου χειμώνα. Πόσοι έχουμε το καλοκαίρι μέσα μας και για πόσο;

Το δικό μου καλοκαίρι είναι στα μάτια σου. Κάθε πρωί που ξυπνώ και βλέπω τα μάτια σου να με κοιτάνε με στοργή και αγάπη, νιώθω μέσα μου τη γλυκιά ζεστασιά του καλοκαιριού. Νιώθω σίγουρη και ασφαλής. Νιώθω όμορφη και ανάλαφρη. Σα να είμαι διακοπές χωρίς καμία έγνοια.

Με κοιτάς και καλοκαιριάζει κι έξω ας έχει βροχές και καταιγίδες.

Κάθε πρωί φέρνεις το καλοκαίρι στο δωμάτιό μου όπως οι χρυσές ακτίνες του ήλιου που μπαίνουν από το παράθυρό μου.

Με ξυπνάς αγγίζοντάς με τρυφερά για να μη μου ταράξεις τα όνειρα, με φιλάς στο μάγουλο και μου μιλάς σιγά. Μου λες πως πρέπει να πάμε δουλειά κι εγώ θέλω λίγο ακόμη να κυλιστώ στα σεντόνια και να τεμπελιάσω μαζί σου. Θέλω λίγο ακόμη να χαθώ στη γλυκάδα των ματιών σου και να γευτώ την πρωινή μυρωδιά της σάρκας σου.

 Έτσι είναι τελικά όταν σ' αγαπούν. Χάδια, ψίθυροι, χαμόγελα, οργασμοί και δάκρυα χαράς. Όταν σ' αγαπούν είναι πάντα καλοκαίρι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου