Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Πέννυ Μπαλτατζή : το κορίτσι στον κήπο


Η Πέννυ Μπαλτατζή, το κορίτσι που μας έκανε να ερωτευτούμε ξανά από την αρχή το swing και την vintage αισθητική, live … στον Κήπο!



Πιο ώριμη, μουσικά και δημιουργικά, από ποτέ και λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ (και 1ου προσωπικού), η Πέννυ ξεκινά τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις από την Αθήνα, στον πιο υπέροχο συναυλιακό χώρο του κέντρου της πόλης, τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η Πέννυ Μπαλτατζή επιλέγει να μας ταξιδέψει στον ευφάνταστο κόσμο της, με μια συλλογή τραγουδιών που ξεκινά με τα νέα της τραγούδια τα οποία έχουν ήδη αγαπηθεί, παλαιότερα δικά της και πολύ αγαπημένα (Εξωτικό Χαρμάνι, Καλάθι, Δεκάρα, Γυφτάκι) και συμπληρώνεται με πρωτότυπες διασκευές από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία ( Ξύπνα Αγάπη Μου , του Μ. Πλέσσα, Suspicious Minds, Mambo Italiano κ.α.), – όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία επί σκηνής, της νέας της μπάντας και σε ενορχηστρώσεις κεφάτες και «καθαρές».

Ελάτε μαζί μας, για μια συναυλία γεμάτη φρεσκάδα, κέφι και χρώμα, αλλά και καλοκαιρινό mood. Το «κορίτσι» έχει τη συνταγή…

Links:




ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ! – Πέννυ Μπαλτατζή

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (Κιθάρες , Φωνητικά , Ενορχηστρώσεις , Live Music Production) Στέλιος Φραγκούς (Πλήκτρα , Φωνητικά) Κωνσταντίνος Ζέρβας (Τύμπανα , Φωνητικά ) Ηλίας Καρκαβέλιας (Ηλ. Μπάσο , Φωνητικά) Αλέξης Στενάκης (άλτο σαξόφωνο,κλαρινέτο) Επιμέλεια ήχου: Νίκος Κόλλιας Σκηνογραφία : Ζήσης Παπαμίχος Φωτογραφία: Χρήστος Τζούτης Συμπαραγωγή : Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Four Seasons & Νίκος Τσαούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου