Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Human Factory live στο Saint George Bar // Opening Act. Saint Guilt



Που; Στο Saint George Bar

Πότε; 17 Δεκεμβρίου

Ώρα ; 21:00



Οι Human Factory μετά την συναρπαστική τους εμπειρία στο περσινό X-Factor , την καλοκαιρινή τους περιοδεία και κάποια φθινοπωρινά live , επιστρέφουν στην σκηνή του αγαπημένου μας Saint George Bar στην Πλατεία Καρύτση, για να ζεστάνουν την χειμωνιάτικη Αθήνα με groove μελωδίες και διασκευές στις 17 Δεκεμβρίου. Μαζί τους οι St. Guilt που θα μας παρασύρουν να νιώσουμε αγία ενοχή με τα πιο dark wave και post punk ακούσματά τους.

Human Factory


Oι Human Factory είναι η μπάντα που δημιούργησε Γιαννιώτης κιθαρίστας Φοίβος Γιώργος Καραγκούνης γύρω στα τέλη του 2015 με επίσημα μέλη την Άννα Ρηγοπούλου στα πλήκτρα , τον Γιώργο Τούντα στα drums και τον Δημήτρη Παπαλάμπρο στην φωνή . Τους γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε γνωστές μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας «Cabaret Voltaire» , «Aρχιτεκτονική Live Stage» , «Αfter Dark», «Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων» κ.α

Mέσα από μία πορεία στη μουσική με επιρροές από την ωμή ενέργεια των 90’s και την γλυκιά neo-soul μελαγχολία ,καθώς και το λατινοαμερικάνικο μπρίο και ρυθμικότητα με την εξεζητημένη fusion αρμονία στα τραγούδια τους , οι Human Factory μπορούν να ικανοποιήσουν με την εκρηκτική τους ζωντανή εμφάνιση και τις έξυπνες διασκευές τους , και το αυτί του πιο απαιτητικού ακροατή.

H πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε με τίτλο "2am" τον Απρίλιο του 2016 από την Blank Tv ,ενώ το δεύτερο single “Factory” απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και σχόλια από web radios στο Cambridge και στο San Jose της Καλιφόρνια. Το συγκρότημα συμμετείχε στο ελληνικό X-Factor του 2017 φτάνοντας στην τελική φάση, αποτελώντας την μόνη μπάντα που προχώρησε έως εκεί ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη της μπάντας έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στην Ευρώπη. Η καλοκαιρινή περιοδεία του 2017 είχε μεγάλη επιτυχία και άνοιξε νέους ορίζοντες για την μπάντα φέρνοντας τη σε επικοινωνία με περισσότερους ανθρώπους .Η μπάντα αυτό τον καιρό ηχογραφεί τον πρώτο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018.


 St.Guilt 



Οι St. Guilt δημιουργήθηκαν το 2015 από τρία βασικά μέλη και ξεκίνησαν το δημιουργικό τους ταξίδι με την κυκλοφορία των ''Flares'' και ''Turn your back'' . Κύριο λόγο στον ήχο τους έχουν τα βαριά synthesizers και το μελωδικό μπάσο με πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία. Σε αυτά, προστίθενται και καθαρά πιανιστικές αποχρώσεις επιβεβαιώνοντας έτσι στο δημιουργικό κομμάτι, την αντίθεση που εκπέμπει το όνομα του συγκροτήματος.

Επηρεασμένοι κυρίως από την αναγέννηση του Post Punk των 00s και από τη Βρετανική μουσική γενικότερα, η Ελίνα Τερσενίδου (Lead Vocals,Synthesizer) ο Χρήστος Μούσλι (Bass Guitar) και ο Οδυσσέας Μαστραππάς (Drums-percussion) έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και αναμένεται να κυκλοφορήσουν ένα ολοκληρωμένο EP στις αρχές του 2018.

Είσοδος ελεύθερη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου