Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

2ος καλοκαιρινός διαγωνισμός

Ένας ακόμη θερινός διαγωνισμός από το Pause ArtMag σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα. Προσφέρουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου "Η βιογραφία μιας σκύλας" του γνωστού συγγραφέα Αύγουστου Κορτώ για να σας κρατήσει συντροφιά τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού.
Για να μπείτε στην κλήρωση:
1) Like στο post και μία δημόσια κοινοποίηση.
2) Like στην σελίδα μας.
3) Tag ένα φίλο σας, κάτω από το post.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και τις 17/7/2017
Ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί μέσα από το pause-it-now.blogspot.gr, την επόμενη μέρα μετά τη λήξη του διαγωνισμού.Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Σίσυ Νοταρά ήταν και είναι μια κακομαθημένη μοναχοκόρη – τέκνο ευκατάστατων γονέων, με σπουδές στην Αγγλία, και μ’ όλα τα κουσούρια που συνοδεύουν μιαν αλλοπρόσαλλη ανατροφή από αδιάφορους γονείς, που υποκαθιστούν τη στοργή με το χρήμα και τις κοινωνικές επιταγές του.
Μέχρι που, στα 24, η Σίσυ θα βρει το δάσκαλό της, στο πρόσωπο του επιφανούς, πλην βαθιά προβληματικού, δημοσιογράφου Πέτρου Νάνου, που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, μα και καθ’ όλη τη διάρκεια της παθιασμένης τους σχέσης, θα της κάνει τη ζωή πατίνι. Κι έχοντας πλέον φτάσει στα όριά της, και μιαν ανάσα πριν από την καταστροφή, η Σίσυ ιστορεί τη ζωή της, τα λάθη και την απογοήτευσή της, με την ελπίδα ν’ ανακαλύψει τι ήταν αυτό που την έκανε σκύλα, και μάλιστα δυστυχισμένη. Άλλοτε σπαραχτική κι άλλοτε ξεκαρδιστική, η εξομολόγηση της Σίσυ διαβάζεται μονορούφι – όπως μονορούφι πίνεται και η ίδια η ζωή.


Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Πέτρος Χατζόπουλος, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Αύγουστου Κορτώ, γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Έχει εκδώσει διηγήματα, μυθιστορήματα, ποιήματα, νουβέλες, κριτικές και βιβλία για παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου