Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

The Black Angels την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater & την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Piraeus 117 Academy!

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater και Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου οι Black Angels επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows.


Από το Austin του Texas ορμώμενοι οι The Black Angels είναι χωρίς αμφιβολία το σημαντικότερο συγκρότημα ψυχεδελικού ροκ των ημερών μας!


Οι «Μαύροι Άγγελοι» πήραν το όνομα τους από το The Black Angel’s Death Song των Velvet Underground και ξεκίνησαν την πορεία τους στα μουσικά δρώμενα το 2004.


Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο Passover κυκλοφόρησε το 2006 και τάραξε τα νερά της ανεξάρτητης αμερικανικής ροκ σκηνής .


Οι The Black Angels δοκίμασαν τα όρια της ψυχεδέλειας μέσα από τον πρώτο και τον δεύτερο δίσκο τους Directions to See A Ghost προσφέροντας tripαριστή ατμόσφαιρα και μνημειώδη riffs.


Μια σειρά από εμπνευσμένες δαιδαλώδεις μουσικές συνθέσεις τους έφερε στην πρώτη γραμμή τηςpsych rock! Θιασώτες των 60s και “πνευματικά τέκνα” του Roky Ericsson οι Τεξανοί rockers


συνέχισαν να εκπλήσσουν θετικά κοινό και κριτικούς με τον επόμενο τους δίσκο Phosphene Dreamνα φιγουράρει στα καλύτερα albums του 2010 και το “Bad Vibrations”


να γίνεται ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των οπαδών των The Black Angels.


Το 2014 κυκλοφόρησε το Ιndigo Meadow με το Black Isn’t Black να ξεχωρίζει και να προστίθεται στις επιτυχίες των The Black Angels, επιβεβαιώνοντας


πως πρόκειται για την κορυφαία psych rock μπάντα στον κόσμο! Εν αναμονή του νέου τους δίσκου που έχει προγραμματιστεί εντός του 2017.Την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη στο Principal Club Theater στην Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη στο Piraeus 117 Academy Οι Μαύροι Άγγελοι επιστρέφουν!
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€


Ταμείο: 28€Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 31 Μαρτίου


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:


Αθήνα


Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366


Θεσσαλονίκη


Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880


Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου