Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

CORONET LIVE: "5η Εποχή" | Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου με τον Δημήτρη Αιβαλιώτη


CORONET
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι
τηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511To Coronet μετά την 10ετή θεατρική του επιτυχία με τον Caveman επανέρχεται στην πρώην μουσικοθεατρική θέση του με live εμφανίσεις νέων και καταξιωμένων ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών.
Στο πολιτισμικό πρόγραμμα του Coronet συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως oι  Irish Passion από την Ιρλανδία, η Daksha Sheth από την Ινδία,  οι DOAD από το Ρατζαστάν, η Noche Flamenca από την Ισπανία, ο Ross Daly, η Νένα Βενετσάνου, η Μαρίζα Κοχ , η Σωτηρία  Λεονάρδου και πολλοί  άλλοι.  Έτσι, το CORONET LIVE έχει προγραμματίσει για την περίοδο 2016-2017 πολλές μουσικές εκπλήξεις, που σύντομα θα ανακοινωθούν. Με χαρά φιλοξενούμε τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, με την «5η Εποχή» του.To CORONET LIVE παρουσιάζει:

«5η Εποχή»
Με τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη

Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ώρα 22:30


Το CORONET LIVE παρουσιάζει την «5η Εποχή», όπου θα μας ταξιδέψει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ηθοποιός Δημήτρης Αϊβαλιώτης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.
Με την αισθαντική του φωνή ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης ρίχνει γέφυρες ανάμεσα στο έντεχνο και το λαϊκό μέσα από αγαπημένα τραγούδια του σήμερα και του χθες, αλλά και διασκευές σε ρυθμούς jazz και swing. Ένα μουσικό ταξίδι που κάνει στάση στη «Μαρκίζα», ακολουθεί πιο σύγχρονους δρόμους μέσα από «Το δίκιο μου» και το «Όνειρο ήτανε» και απογειώνεται με σταθερές λαϊκές αξίες, όπως το «Μακριά μου να φύγεις»
Λόγια και μουσικές του Μικρούτσικου, του Καραμουρατίδη, του Ελευθερίου, της Βιτάλη, του Ιωάννου, του Κραουνάκη, του Ξυδάκη και άλλων καταξιωμένων δημιουργών παντρεύονται αρμονικά με τα νέα τραγούδια του Δημήτρη Αϊβαλιώτη σε ένα πρόγραμμα που θα μας συγκινήσει και θα μας διασκεδάσει.
Με τον σημαντικό συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις του ξεχωριστού αυτού live και συνοδοιπόρους την 6μελή του μπάντα, ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης, μας συστήνει τη δική του μουσική «5η Εποχή», στο εναρκτήριο πρόγραμμα του CORONET LIVE.

Info:
Σάββατο 22 Οκτωβρίου
Ώρα: 22:30
Τιμή εισιτηρίων: 12 ευρώ
Διάρκεια: 2 ώρεςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου