Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

"Κράτα το Σόου" στην Αθήνα

Κράτα το Σόου: Aπό το Βόλο μέχρι τη Βαρκελώνη και από τις Τρύπες μέχρι τον Morrissey, ένα παιχνίδι ενηλικίωσης ολοκληρώνεται σε 18+1 συναυλίες. 

Οι 8 από αυτές τις συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, από το Ρόδον μέχρι το Gagarin 205 και από το AN Club μέχρι το γήπεδο του Σπόρτινγκ.

Στο κέντρο της πόλης που κάποιοι από όσους ζουν σε αυτή αγαπάνε και κάποιοι άλλοι αγαπάνε να μισούν, θα γίνει και η πρώτη μεγάλη παρουσίαση του «Κράτα το Σόου» του Θεοδόση Μίχου.

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου (7μμ) η KEY BOOKS σας προσκαλεί στο Barrett (Πρωτογένους 11, Ψυρρή).

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Αλέξης Καλοφωλιάς και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ν. Μανιάτης θα μιλήσουν με τον Θεοδόση Μίχο για τις 18+1 Σχεδόν Αληθινές Ιστορίες του «Κράτα το Σόου». Και ποιος ξέρει, ίσως να βγει μια άκρη σχετικά με το τι σημαίνει αυτό το «σχεδόν».

Αμέσως μετά ο Alex K. και ο Φοίβος Δ. θα παίξουν unplugged ό,τι τραβάει η ψυχή τους και όταν αφήσουν στην άκρη τις κιθάρες τους, θα βγάλουν τα βινύλια από τις τσάντες τους οι Λατέρνατιβ (Σταύρος Διοσκουρίδης & Παναγιώτης Μένεγος), ο Άρης Καραμπεάζης, ενώ οι Φώτης Βαλλάτος & Θεοδόσης Μίχος θα αναστήσουν για μία μόνο βραδιά τους Armani Had A Softer Touch.

Γιατί το ταξίδι είναι πιο ωραίο όταν η μουσική παίζει δυνατά.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1103718709710044/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου